tisdag 11 september 2007

Pastor Pink undercover

Idag har Pastor Pink besökt både café, restaurang och matbutik under svart täckmantel. För att kolla upp lite, hur det kan se ut i samhället, en s k verklighetsstudie.

Något försenad mötte pastorn en vän (utan att snubbla över tröskeln) inne på ett cafe på Sankt Göransgatan. Nu anses det vara oartigt att komma sent, vilket pastorn är väl medveten om. Men pastorn har noterat att det är helt okej att vara sen, om det var längesedan man sågs. Pastor Pinks vänner brukar nämligen bli glada bara pastorn dyker upp då!
Ett annat sätt pastorn använder sig av, är den s k mungipsmetoden, även kallad skrattgropsmetoden. Den går ut på att uppärksamma hur högt mungiporna åker när man träffar sina vänner för att på så sätt ta en s k mental temp på relationen.

Nästa anhalt blev en improviserad blixtvisit på en restaurang på samma gata. Där serverades raggmunk och fläsk. Tydligen så hänger skolmatsedeln efter en hela livet, för på torsdagar bjuder många restauranger på ärtsoppa och enligt Pastor Pinks insatta källa slipper man heller inte undan ärtsoppan på självaste servicehuset!

Eftersom Pastor Pink redan var på Sankt Göransgatan och Lidl redan ligger där. Så bestämde sig Pastor Pink för att slå två flugor i en smäll och fylla på matförrådet en aning.
När varorna betalats och pastorn plockar ner dom i kassen, något så när snabbt. Undrar kassörskan om dom där fungerar som bantningsmedel och menar självfallet förpackningarna med müslibar.
Visst, det gör dom säkert. Men för pastorns del är dom perfekta att äta för att snabbt få lite bukfylla utan krångliga procedurer som spishällar och kastrullock.


Andra bloggar om: , , ,

Inga kommentarer: