fredag 14 september 2007

Pastor Pink pustar ut efter en förlorad oskuld och helgtipsar

Pastor Pink pustar ut. Äntligen fredag och något så när ledig.

Igår fick pastorn rycka in som jourhavande cykelbud när pastorn var på väg till Centralen. Pastor Pink betackar sig för att besvara på frågor om hur detta gick till. Det är nämligen oartigt att vara nyfiken och allrahelst att ställa frågor till folk man inte känner. Dock kan man undra hur man då lär känna någon..
I vilket fall så var Pastor Pink på rätt plats vid rätt tillfälle, eller om det nu var fel. Beror ju på hur man väljer att se på saken. Serviceinriktad som pastorn behagar vara när det passar, gränslades en svart Monark och något vingligt bar det av med ett gäng borgare och sossar på styret.
Pastorn lyckades självklart cykla mot enkelriktat. Men vad är väl en första cykeltur i huvudstaden, om inte full av skyltar, rödljus och människor överallt. Passar på att delge er alla att ett under dessutom skedde; inget olämpligt hamnade under hjulen, ingen pastor heller. Möjligen hamnade en viss lykta på trottoarkanten.

Nu på lördag bär det av med kängorna till Södra Teaterns Kägelbana och Hootchy Kootchy Club. Pastorn ser framemot att bevittna denna burleska show och kommer självfallet bidra med glittrande, rosa glamour.

Vi kanske ses där!


Andra bloggar om: ,

Inga kommentarer: